Smashing '72 Buurt- en BedrijfsVolleybal Toernooi 2019

Het Buurt- en BedrijfsVolleybalToernooi, dat dit jaar voor de 43e maal wordt georganiseerd door Volleybalvereniging Smashing '72, is een gezelligheidstoernooi waaraan jaarlijks zo'n 35 teams deelnemen. Inschrijving voor het toernooi staat open voor alle inwoners en bedrijven van Diemen en naaste omgeving. Uitgesloten van deelname zijn personen beneden de leeftijd van 16 jaar.
Het toernooi vindt plaats in de Sporthal Diemen op donderdagavond 9 mei voor de gemengde teams en donderdagavond 16 mei voor de herenteams. Alle finalewedstrijden zullen plaatsvinden op de laatste speelavond, donderdag 16 mei.

Bij minder aanmelding van teams zal het toernooi alleen plaatsvinden op donderdagavond 16 mei voor zowel de gemengde teams als de herenteams.

Er wordt gespeeld in twee categorieŽn t.w. Heren en Gemengde teams.
Bij voldoende inschrijvingen voor de herenpoules zal, in verband met niveauverschillen, een beginnerspoule en een poule voor de meer ervaren spelers gemaakt worden.
Op het inschrijfformulier dienen de Heren teams aan te geven in welke poule zij willen spelen. Wij vertrouwen er op dat als uw team (meerdere) ervaren spelers in de gelederen heeft, u zich ook voor de gevorderdenpoule inschrijft.

In de gemengde teams hoeven dit jaar maar 2 dames te spelen. Wel dienen er tijdens het spelen te allen tijde ook twee dames in het veld te staan.
In elk team mogen ten hoogste twee spelers/speelsters opgenomen worden die competitiespeler/speelster van de NeVoBo zijn.

Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar Ä 30,= per team, contant en gepast te voldoen op de eerste wedstrijdavond.

U kunt zich opgeven voor het toernooi t/m 26 april via bijgevoegd inschrijfformulier. Vul dit in en mail het naar de toernooicommissie .

Voor nadere inlichtingen: Iris Amse: mail
TOERNOOIEN VAN ANDERE VERENIGINGEN

Zie voor overige toernooien de volgende sites:
Toernooien NeVoBo.nl